Kategorier
Uncategorized

Fastelavn Fugleskydning 2024

Det blev en lang dag i “Skyttehuset” i Them til fastelavnsfugleskydning, der som traditionen tro også blev afholdt i år. Klubbens mange børne- og juniorskytter, skiftedes til at skyde på “træfuglens” metalplader, og dem der så fik skudt en plade af fuglen, fik en af de mange sponsorpræmier. Den sidste plade røg efter 342 skud.

Fuglekongen blev Martin Lysgaard og Skyttekongen blev Andreas Bengtsson.

Them Skytteforening vil gerne sende en stor tak til alle de sponsorer der har sørget for alle de fine præmier der kunne vindes af skytter og dem, som havde skrevet sig på tegningslisten. For første gang nogensinde, var der så mange præmier at der var sidegevinster til vindere på tegningslisten!

Det er fantastisk at der er så stor en opbakning til forening i Them, og de omkringliggende byer. Arrangementer som disse af 100% afhængige af sponsorer og forening er derfor meget taknemmelige for den store opbakning.

Sponsorlisten kan downloades her:

Der sendes også en stor tak til alle dem som havde skrevet sig på tegningslisten. Listen over de heldige skytter der skød en plade ned, og hvem de har skudt ned for på tegningslisten, kan også downloades herunder: