Om os

VELKOMMEN TIL THEM SKYTTEFORENING

Them Skytteforening inviterer til skydning i Skyttehuset på Smedebakken hver mandag kl. 18.00 med riffel og pistol. Der skydes fra ca. midt september og til start maj. Mellem maj og september, er der sommerskydning i Emborg og Silkeborg, på deres 50 baner. Her kan man bruge sit medlemskort fra Them Skytteforening.

SKYDNING – HVORFOR
Fordi vi gerne vil vise andre hvordan vi udøver vores idræt. Fordi vi gerne vil vise og lære børn, unge og andre hvordan man omgås våben på en sådan måde at forældre altid kan være trygge ved at sende deres børn på skydebanen. Fordi vi selvfølgelig gerne vil have nye medlemmer.

SKYDNING – EN IDRÆT FOR HELE FAMILIEN
Skydesporten vil være et godt valg hvis en familie ønsker at have en fælles hobby at  samles om. Her kappes store og små, piger og drenge på lige fod, uanset alder. Selv om skydning er noget du kan være fælles om med andre, er det i lige så høj grad en sport hvor du kan dyrke den individuelle præstation.

UDSTYR
Der kræves ikke noget særligt udstyr for at komme til at skyde, du kan komme som du står og går, dvs. i ganske almindelig påklædning.På skydebanen vil der være et antal våben, af de anvendte typer, og som er af nyeste standard, til fri afbenyttelse for vores medlemmer.Nødvendigt sikkerhedsudstyr forefindes på banerne.

KLASSEINDELING
For at gøre skydning så retfærdig som overhovedet muligt, er alle skytter inddelt i klasser, efter evne, således at man altid skyder sammen med andre skytter på samme klassetrin.

Våbentyper i Them Skytteforening

Der skydes 15 meter med kaliber .22 riffel og pistol på vores egne moderne indendørsbaner